Baríton

Inicia els seus estudis musicals al conservatori professional de Música del Liceu en l’especialitat de cant, sota el mestratge de la mezzosoprano Marisa Roca. Actualment treballa el perfeccionament del cant amb la soprano Carmen Bustamante i el baríton Roberto Accurso i ha rebut consells del baix Carlos Chausson, de la professora Ana Luisa Chova, dels pianistes Ricardo Estrada, Josep Buforn, Carles Budó i Anna Creixells, i en l’àmbit de la música antiga, de Lorenzo Coppola.

Ha actuat com a solista en escenaris com el Palau de la Música Catalana, el Reial Cercle Artístic de Barcelona, el Palau de Congressos de Catalunya, l’Auditori del Museu Blau del Fòrum de Barcelona, el Palau Sant Jordi, l’auditori de CaixaForum Barcelona, l’Auditori del conservatori de Mallorca, l’Auditori de CaixaForum Palma de Mallorca l’Estadio Madrid Arenas, l’Auditori de CaixaForum Madrid, el Monestir de Sant Cugat del Vallès, Reial Monestir de Pedralbes,  Monestir de Ripoll i la Cripta de la Sagrada Família entre d’altres.

Actualment protagonitza el rol de Papageno en la producció Papageno & Companyia, espectacle familiar d’Albert Gumí, produït per Fundació la Caixa i L’impresa management que el portarà per tot el territori nacional i espanyol.

Al juliol de 2018 debuta el rol de Dancairo de l’òpera Carmen de Bizet al Palau de la Música Catalana, y el rol de Don Bartolo de Le Nozze di Figaro a l’International Opera Project 2018.

Ha estrenat l’obra de nova creació Puges o Baixes de Paco Viciana, estrenant i debutant els rols de Narrador i Marc, en el festival (A)phònica de Banyoles.  Estrena també el rol protagonista de l’espectacle operístic L’Afinador, de la companyia LoPereBufa al Festival Lola.

Anteriorment també ha interpretat el rol protagonista Don Crisobolo de l’òpera l’Impresario in Angustie de Domenico Cimarosa, sota la direcció de Simone Perugini. Ha compaginat aquestes produccions amb concerts de petit format i conferències divulgatives sobre el món de l’òpera per a infants i joves en centres educatius i centres cívics de Catalunya, interpretant obres de Rossini, Mozart, Paisiello, Toldrà, Mompou, Verdi i Bellini, entre altres.